Herzog Medical

Tijdens het sporten komen blessures aan de onderbenen veel voor. Bij het hardlopen, springen, wenden keren, snel afremmen hebben de benen veel te verduren. Bij iedere pas wordt tot wel drie keer het lichaamsgewicht opgevangen.
De Herzog Sport Compressiekousen werken preventief, verminderen de pijn en bevorderen het herstel na inspanning.

Minder

  • SPIERPIJN
  • KUITKLACHTEN
  • SCHEENBEENBLESSURES

Pijn in de benen en Herzog Sport Compressiekousen

Vele sporters/hardlopers kennen het: een langzaam maar zeker opkomende en irriterende pijn in het onderbeen: kuitblessure en/of scheenbeenklachten. Soms ook een felle plotselinge pijnscheut in de kuit, een spierscheurtje of zweepslag. Velen zien zich gedwongen om de sport, waar ze zoveel plezier aan beleven, voor langere of kortere tijd te staken. En na een langdurig herstel is het lastig om weer op het oude niveau te komen. Vaak durft de sporter zich dan ook niet meer voor de volle honderd procent te geven vanwege de angst dat de blessure terugkomt.

Spataderen

Bewegen is gezond voor iedereen, in het bijzonder voor mensen met spataderen. De Sport Compressiekousen van Herzog Medical helpen daarbij. De tijd van de dikke, huidkleurige en warme steunkous, met ontsierende naad aan de achterzijde is nu voorgoed voorbij. Spataderen zijn niet langer een reden om niet te sporten!

Prijzen

Pro Sportcompressiekousen  € 49,95 
Pro Sportcompressie tubes € 44,95
Active Compressiekousen € 41,95
Compressie enkelsokken € 19,95
Pro Hamstringkous € 35,00
Compression kneesupport € 58,95
Compression armsleeves € 44,95

Nieuw verkrijgbaar: Pro Compression Knee Support & Armsleeves van Herzog Medial.

Herzog Medical
Nu ook specifiek ondersteuning voor knie en armen/elleboog waarmee nog meer sporters baat hebben voor herstel of betere prestaties (denk aan tennis, volleybal, korfbal, windsurfers en mountainbikers). Pasvorm is van belang, dus alle producten worden persoonlijk opgemeten.